Flæskesteg, som vor mor lavede den, med sprød svær og det hele.. Med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
Flæskesteg, som vor mor lavede den, med sprød svær og det hele.. Med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
En dejlig oksesteg, der kan serveres på utallige måder. Med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
Basisopskrift på koteletter med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
Basisopskrift på kyllingebryst, der kan serveres på utallige måder. Med modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
Endnu en livret fra Dysfagi Centret i modificeret konsistens, kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
Den helt driftsikre opskrift på flæskesteg baseret på MAJKENS gris. Easy peasy.. Modificeret konsistens i kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
Et klassisk kogt æg, modificeret til dysfagiramte.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.
Synkevenlig og lækker dessert i kategorien ‘blød kost’.
Hent opskriften som PDF og del den meget gerne, hvis du kender nogle, der har behov for eller arbejder med synkevenlig mad.